ACTIVITATS DE MARXA NÒRDICA

CURSOS INICIACIÓ MARXA NÒRDICA. MODERN NORDIC WALKING

EXCURSIONS DE MARXA NÒRDICA

 

Marxa Nòrdica Iniciació

La Marxa Nòrdica, Nordic Walking, ha ocupat un espai molt important en les modalitats esportives.

En primer lloc, cal saber que en poc temps ha agafat molts adeptes. Sabem que fer esport, amb seny, és salut. Però la Marxa Nòrdica compleix molts objectius d’activitat física saludable. Tan completa com la natació i sobretot amb un rendiment físic tan rellevant que la fa interessant, en tot moment. 

Però cal saber que la tècnica de la Marxa Nòrdica, Nordic Walking, és senzilla, fàcil de recordar i atractiva de practicar. Per això hem buscat un mètode molt dinàmic i amè, per facilitar l’aprenentatge.

Fer activitat física és salut

Per això us volem fer propostes saludables a tots i totes aquelles que us voleu iniciar, o que ja teniu una pràctica. Feu una iniciació de dues o tres hores. Descobrireu una gran activitat. Però si ja teniu una base, podeu apuntar-vos a les excursions i perfeccionar la tècnica. En conclusió, aconseguim un bon ritme amb la força dels bastons. #MarxaNòrdica #NordicWalking. Són cada vegada més els estudis que indiquen l’activitat física, ben feta, aporta beneficis per a la nostra salut. Però les diferents modalitats de pràctica proporcionen treball força localitzat, concret. En la seva majoria treballem tronc superior o inferior. Extremitats superiors o inferiors.

Ben poques pràctiques permeten coordinar totes les extremitats, a més del tronc superior i inferior com la natació. Només la marxa nòrdica, nordic walking, ho assoleix. Amb aquest resultat, obtenim una activitat física completa i que nosaltres, a la nostra voluntat, podem graduar la seva intensitat. Si teniu patologies que limitin l’activitat física, és molt important que parleu amb el vostre metge. Però els avantatges de caminar, o caminar amb els bastons de marxa nòrdica és que nosaltres marcarem la intensitat i els temps.

Activitats familiars

Per tant, podem descobrir una activitat, la qual ens permet compartir amb la família. Grans i petits, sense discriminar edats, poden practicar la marxa nòrdica. Feu una iniciació i podeu fer qualsevol mena d’excursió practicant el nordic walking.

 

Notícies: Marxa Nòrdica i Salut

 

 

ICONES I COLORS SEGONS EXIGÈNCIA FÍSICA

 

PER A TOTS ELS PÚBLICS

MODERAT

 EXIGENT

 

Senderisme  
Marxa Nòrdica  
Raquetes de Neu 
Activitats Familiars
Activitats per a Grups i Empreses

 

 

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.

 

 

CONDICIONS DE SEGURETAT
– GUIES DE MUNTANYA EDUCACIÓ AMBIENTAL –
Sobretot cal entendre i assumir que les activitats en el medi natural comporten uns riscos inherents.

En el cas que els riscos no puguin ser gestionats, es podrà anul·lar l’activitat per motius de seguretat dels/les participants. Però es podrà acordar modificar el recorregut, horari o suspendre la totalitat de l’activitat, sempre a criteri del/la guia i per motius de seguretat.

Perquè la seguretat és una prioritat als objectius de qualsevol activitat a la Natura.

Per això cal acceptar de forma voluntària aquestes condicions.

Perquè es fa prioritari saber que per a la seguretat de les persones (individual i de grup) durant l’activitat, la persona participant afirma, en primer lloc, portar el material mínim imprescindible acordat.

No tenir patologies que condicionin l’activitat esportiva, o posin en risc la salut. No haver ingerit medicaments, el principi actiu dels quals impedeixi la realització d’activitats esportives.

Estar lliure d’ingesta d’estupefaents, drogues (també alcohol). Sobretot en els casos d’embaràs serà obligat comunicar-ho. Davant de dubtes cal parlar-ho amb el seu equip mèdic i després d’això informar-ne al/la guia.

Perquè l’activitat física pot condicionar o estar condicionada a la salut de les persones i del grup.

En resum, el guia acompanyant entendrà que cada participant ha aclarit els dubtes sobre aquestes qüestions i per això pren una decisió responsable.

 

MESURES COVID I SIMPTOMATOLOGIA VIRAL GENERAL

Sobretot si teniu algun dels símptomes de la COVID, si s’ha estat en contacte en els darrers dies amb alguna persona amb COVID, si us plau, i és important que us absteniu de participar en les activitats.

En el cas de tenir símptomes de febre, el/la participant no podrà dur a terme l’activitat per motius de seguretat personal i del grup.

Per això des del Refugi, gestionarem la COVID i simptomatologia viral, com un risc més dels existents a l’entorn natural. Perquè la seguretat és una prioritat.