ESCOLA DE MUNTANYA SENDERISME EXCURSIONISME ACTIU

EXCURSIONS GUIADES AL RIPOLLÈS

ACTIVITATS GUIADES A LA GARROTXA

EXCURSIONS AMB GUIES A L’EMPORDÀ

GUIES DE MUNTANYA DE GIRONA

Cresta Canigó Guies Muntanya

Sortim ben preparats i preparades per practicar des de l’escola de muntanya el senderisme i excursionisme, muntanyisme, perquè aquestes són excursions guiades per professionals, és a dir: senderisme actiu. En resum, fem activitat física constructiva. Per això la logística és sempre important, ja que els objectius són diferents i físicament més intensos. Posem a prova les nostres qualitats més humanes i físiques. 

Els nostres peus avançaran a una aventura cap a un paisatge nou, on hi ha amagats secrets que intentarem identificar.

Per aquest motiu, hem triat la Garrotxa, l’Alta Garrotxa, el Ripollès, el Gironès, l’Empordà i espais de l’alta muntanya. Són paisatges diferents, molt marcats amb el seu caràcter. Esperem poder fer una descoberta amb vosaltres i trobar aquella connexió amb l’activitat segons les nostres formes de veure i viure el bosc. Perque això és Senderisme actiu i excursionisme. Però sempre, sempre ens fixem per allà on passem. Des de l’alta muntanya, als boscos més joves, o més vells. Sobretot per entendre i desxifrar mons complicats i essencials per entendre la vida.

Després d’això iniciem la nostra aventura amb un primer pas sobre un camí, un corriol. A partir d’aquí ningú sap què pot passar, perquè travessem els boscos i les muntanyes i mai podem saber què pot passar, a qui et pots trobar. Aquesta és la vostra aventura. Perquè Som Escola,

Perquè #SomAventura

Perquè #SomNatura

Perquè #SomRefugi

 

 

Potser us pot interessar el curs: Iniciació al senderisme

 

Força cames i molta muntanya

 

 

ICONES I COLORS SEGONS EXIGÈNCIA FÍSICA

 

PER A TOTS ELS PÚBLICS

MODERAT

 EXIGENT

 

Senderisme  
Marxa Nòrdica  
Raquetes de Neu 
Activitats Familiars
Activitats per a Grups i Empreses

 

 

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.

 

SENDERISME ACTIU
SENDERISME ACTIU EXCURSIONISME
Senderisme Actiu
SENDERISME ACTIU EXCURSIONISME
Senderisme Actiu
SENDERISME ACTIU EXCURSIONISME, rupit i Cabrera
Senderisme Actiu
Travessa altes muntanyes Ripollès
TRAVESSA ALTES MUNTANYES DEL RIPOLLÈS
Senderisme Actiu
SENDERISME, EXCURSIONS
El Refugi Escola de Natura i Muntanya
Senderisme Actiu
SENDERISME, EXCURSIONS
El Refugi Escola de Natura i Muntanya
Senderisme Actiu

 

CONDICIONS DE SEGURETAT
– GUIES DE MUNTANYA EDUCACIÓ AMBIENTAL –
Sobretot cal entendre i assumir que les activitats en el medi natural comporten uns riscos inherents.

En el cas que els riscos no puguin ser gestionats, es podrà anul·lar l’activitat per motius de seguretat dels/les participants. Però es podrà acordar modificar el recorregut, horari o suspendre la totalitat de l’activitat, sempre a criteri del/la guia i per motius de seguretat.

Perquè la seguretat és una prioritat als objectius de qualsevol activitat a la Natura.

Per això cal acceptar de forma voluntària aquestes condicions.

Perquè es fa prioritari saber que per a la seguretat de les persones (individual i de grup) durant l’activitat, la persona participant afirma, en primer lloc, portar el material mínim imprescindible acordat.

No tenir patologies que condicionin l’activitat esportiva, o posin en risc la salut. No haver ingerit medicaments, el principi actiu dels quals impedeixi la realització d’activitats esportives.

Estar lliure d’ingesta d’estupefaents, drogues (també alcohol). Sobretot en els casos d’embaràs serà obligat comunicar-ho. Davant de dubtes cal parlar-ho amb el seu equip mèdic i després d’això informar-ne al/la guia.

Perquè l’activitat física pot condicionar o estar condicionada a la salut de les persones i del grup.

En resum, el guia acompanyant entendrà que cada participant ha aclarit els dubtes sobre aquestes qüestions i per això pren una decisió responsable.

 

MESURES COVID I SIMPTOMATOLOGIA VIRAL GENERAL

Sobretot si teniu algun dels símptomes de la COVID, si s’ha estat en contacte en els darrers dies amb alguna persona amb COVID, si us plau, i és important que us absteniu de participar en les activitats.

En el cas de tenir símptomes de febre, el/la participant no podrà dur a terme l’activitat per motius de seguretat personal i del grup.

Per això des del Refugi, gestionarem la COVID i simptomatologia viral, com un risc més dels existents a l’entorn natural. Perquè la seguretat és una prioritat.