COMUNICACIÓ I PUBLICITAT

 

aquest és l’espai de comunicació i publicitat perquè cal posar-nos al dia sobre els temes que ens preocupen. Perquè al medi natural, a dins el bosc, en el lloc més amagat i difícil d’imaginar de la seva existència, són d’influència les decisions que prenem. Perquè les polítiques, l’economia, la salut del medi natural, tot està connectat en aquest món orgullós sobre el ciment i el qual batega amb gran intensitat per sobreviure.

Per aquest motiu ens podeu seguir a les xarxes socials TWITTER, INSTAGRAM , FACEBOOK, YOUTUBE o al nostre BLOG

Després d’això us expliquem que al canal de YOUTUBE disposem de la #RefuCam, la qual recull imatges de la fauna present a la Garrotxa i Ripollès.

 

El més important és que si voleu fer una proposta de publicitat, la llegirem:

elrefugi.comunicacio@gmail.com

Moltes gràcies.

 

Life Programme. Programa Life Europeu

L’equip de El Refugi Escola de Natura i Muntanya ha participat en les tasques d’educació ambiental durant el projecte Life Taxus, des d’on es van recuperar algunes teixedes –Taxus Baccata – de Catalunya.

En primer lloc, per a nosaltres és important explicar-vos que els jocs, les activitats preparades per als centres escolars, estan pensades per a Cicles infantil, Inicial, Mitjà, Superior, Eso i Batx. Per exemple. Després d’això, podeu demanar-les gratuïtament al Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Jocs gratuïts d’educació ambiental

En conclusió, us convidem que amb els vostres dispositius mòbils o tauletes, us descarregueu gratuïtament el joc per conèixer el teix, les teixedes i la flora molt diferent d’aquest recorregut de Les Preses. Per això us demanem que sigueu responsables amb el medi natural, les pastures i les persones que viuen a la zona. Sobretot, per a nosaltres és molt important. Després d’això dir-vos res més. Aquí teniu l’enllaç i que ho passeu molt bé. Per finalitzar, si necessiteu dinamitzar l’activitat, ens podeu demanar un guia. Perquè l’activitat serà més enriquidora. Segur. Eduloc Taxus.

Perquè #SomAventura

Perquè #SomNatura

Perquè #SomRefugi

 


PERÒ TAMBÉ PARLEN DE NOSALTRES

Comunicació i PublicitatComunicació i Publicitat Teixedes educació ambiental Comunicació i Publicitat

Comunicació i Publicitatcomunicació i publicitatcomunicació i publicitat