COMUNICACIÓ I PUBLICITAT

 

aquest és l’espai de comunicació i publicitat perquè cal posar-nos al dia sobre els temes que ens preocupen. 

Per aquest motiu, ens podeu seguir a les xarxes socials TWITTER, INSTAGRAM , FACEBOOK, YOUTUBE , BLOG o el nostre PODCAST a Spotify EL PAS DELS LLOPS

Després d’això, us expliquem que al canal de YOUTUBE disposem de la #RefuCam, la qual recull imatges de la fauna present a la Garrotxa i Ripollès.

 

El més important és que si voleu fer una proposta de publicitat, la llegirem:

elrefugi.comunicacio@gmail.com

Moltes gràcies.

 

Life Programme. Programa Life Europeu

L’equip de El Refugi Escola de Natura i Muntanya ha participat en les tasques d’educació ambiental durant el projecte Life Taxus, des d’on es van recuperar algunes teixedes –Taxus Baccata – de Catalunya.

En primer lloc, per a nosaltres és important explicar-vos que els jocs, les activitats preparades per als centres escolars, estan pensades per a Cicles infantil, Inicial, Mitjà, Superior, Eso i Batx. Per exemple. Després d’això, podeu demanar-les gratuïtament al Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Jocs gratuïts d’educació ambiental

En conclusió, us convidem que amb els vostres dispositius mòbils o tauletes, us descarregueu gratuïtament el joc per conèixer el teix, les teixedes i la flora molt diferent d’aquest recorregut de Les Preses. Per això, us demanem que sigueu responsables amb el medi natural, les pastures i les persones que viuen a la zona. Sobretot, per a nosaltres és molt important. Després d’això dir-vos res més. Aquí teniu l’enllaç i que ho passeu molt bé. Per finalitzar, si necessiteu dinamitzar l’activitat, ens podeu demanar un guia. Perquè l’activitat serà més enriquidora. Segur. Eduloc Taxus.

Perquè #SomAventura

Perquè #SomNatura

Perquè #SomRefugi

 


PERÒ TAMBÉ PARLEN DE NOSALTRES

Comunicació i PublicitatComunicació i Publicitat Teixedes educació ambiental Comunicació i Publicitat

Comunicació i Publicitatcomunicació i publicitatcomunicació i publicitat