EDUCACIÓ AMBIENTAL SENDERISME INTERPRETATIU

 

El senderisme interpretatiu i l’educació ambiental són activitats de baixa intensitat física. L’objectiu d’aquest portal és alfabetitzar, aprendre del bosc, de les nostres muntanyes. La nostra prioritat és moure’ns, activar-nos amb el senderisme interpretatiu i l’educació ambiental.

aril taxus baccata teix

 Ens aproximarem a la fauna i la flora, en detall d’algun paisatge o espècie que per necessitat hem pensat pot ser interessant.

En el fons, cal pensar, raonar profundament de quina manera i com volem entregar l’herència del Planeta als nostres fills. Els impactes negatius per al medi natural són inevitables? 

Com hem de comportar-nos en un bosc? Creiem que saber estar és important.

Tot i ser activitats de baixa intensitat física, sempre ens movem. Podem trobar algun desnivell i sobretot terrenys assilvestrats. Perquè el bosc és això: un món salvatge. On les arrels dels arbres es troben a la superfície, on els insectes viuen intensament i de manera innata els seus objectius, on els petits i grans mamífers se’ns poden creuar accidentalment. Però sigui com sigui, recuperem el nostre espai que ens va tocar per naturalesa i que la protecció de la ciutat orgullosa ens a allunyat, ens ha distanciat del nostre record i memòria. Som de bosc.

Busqueu una activitat que us engresqui, a vosaltres, al vostre grup, empresa o la família.

 

 

Si us interessa activitats més físiques cliqueu a les de senderisme actiu.

 

Activitats d’educació ambiental amb el mòbil

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.