QUI SOM ?

GUIES DE MUNTANYA I EDUCACIÓ AMBIENTAL

 

Som Guies de muntanya i fem educació ambiental.

© El Refugi Escola de Natura i Muntanya és un projecte de formació, divulgació, protecció i respecte per al medi ambient.

Per això treballem per als centres educatius, grups familiars, grups d’amics, empreses, associacions, perquè us volem apropar al medi natural.

Equip amb una gran trajectòria i experiència

Som un equip pluridisciplinari. Però el més important, és que totes les activitats estan dirigides sota la presència del/la guia de muntanya titulat/a. Sobretot, fem educació ambiental i activitat física constructiva.

Perquè la nostra experiència es nodreix de la conducció de grups en diferents àmbits: l’alta muntanya, la muntanya tècnica, l’escoltisme, els esplais, centres escolars, cases de colònies, campaments, ajuntaments, escoles de natura i granges escola. Com a exemple.

En resum, moltes de les persones que formem part d’aquest projecte, estem vinculats a associacions de l’entorn educatiu i ambiental. Perquè som Guies de muntanya i fem educació ambiental.

Perquè #SomAventura

Perquè #SomNatura

Perquè #SomRefugi

 

LA COORDINACIÓ D’ACTIVITATS

Ja heu arribat on sóc jo. En primer lloc, deixeu-me dir que em fa molt feliç coincidir amb vosaltres en aquesta cruïlla de camins que es diu El Refugi.

#SócDeCau. He format part dels Agrupaments d’Escoltes Catalans. També he treballat a la ràdio, he fet doblatge i ara, treballo en allò que m’ocupava tot el meu temps lliure: l’escalada en roca, l’escalada en gel, travesses, ascensions, alpinisme, però ara camino amb tots els sentits actius.

Perquè caminar em porta a descobrir mons i universos per a la reflexió, comprensió. Perquè caminar en silenci per l’interior d’un bosc és una activitat completament reflexiva.

 

Miquel Guies de Muntanya el refugi

Miquel Alemany
Coordinació d’activitats
miquel@elrefugi.org

___________________

  • Guia de muntanya (Tècnic d’esports) AEGM 0597
  • Entrenador personal (Registre Professionals de l’Esport Generalitat de Catalunya) REP08631
  • Educador ambiental (URL)
  • Instructor de Modern Nordic Walking
  • Guia oficial del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa núm. 0083

 

EL NOSTRE PODCAST: EL PAS DELS LLOPS

Els guies de muntanya.

Si voleu mirar les activitats de senderisme i muntanyisme.

Si voleu mirar les activitats de senderisme interpretatiu i educació ambiental.

 

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.