QUI SOM ?

GUIES DE MUNTANYA, EDUCACIÓ AMBIENTAL

 

© El Refugi Escola de Natura i Muntanya és un projecte de formació, de divulgació, protecció i respecte per al medi ambient.

Treballem per als centres educatius i grups familiars, amistats, empreses, associacions, perquè us volem apropar al medi natural.

Som un equip multidisciplinar titulats en ciències ambientals, biologia, educació ambiental, periodisme, tècnics/ques d’esport de muntanya. Però totes les activitats estan dirigides sota la presència del guia de muntanya titulat. Sobretot fem educació ambiental i activitat física constructiva.

La nostra experiència es nodreix de la conducció de grups en diferents àmbits: l’alta muntanya, la muntanya tècnica, l’escoltisme, els esplais, centres escolars, cases de colònies, campaments, ajuntaments, escoles de natura i les granges escola.

Molts i moltes de les persones que formem part d’aquest projecte estem associats a associacions de l’entorn educatiu, ambiental, professional on hi participem. Guies de muntanya fem educació ambiental.

 

Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.

 


 

Guies de muntanya, Educació Ambiental, El Refugi Escola

Miquel Alemany
Coordinació d’activitats
miquel@elrefugi.org

 

 

 

 

Heu arribat fins aquí, on sóc jo i em fa molt feliç coincidir en aquesta cruïlla de camins. El Refugi.

Sóc de cau. He format part de l’Agrupament d’Escoltes Catalans, he treballat a la ràdio, doblatge i ara en allò que m’ocupava tot el meu temps lliure: l’escalada en roca, l’escalada en gel, travesses, ascensions, alpinisme, però sobretot caminar amb tots els sentits actius.

Caminar em porta a descobrir mons i universos per a la reflexió, comprensió. Per què caminar per l’interior d’un bosc és una activitat completament reflexiva.

 

  • Guia de muntanya (Tècnic d’esports) AEGM 0597
  • Entrenador personal (Registre Professionals de l’Esport Generalitat de Catalunya) REP08631
  • Educador ambiental (URL)
  • Instructor de Modern Nordic Walking
  • Guia oficial del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.