GIRONA FORA DE LES MURALLES

       
         
DESCRIPCIÓ

Girona fora de les muralles

Girona obre les portes de la seva gran muralla de pedra. Girona fora de les muralles.

Però el món rural es troba a l’altre costat dels seus murs i és interessant en tots els sentits: ecològics, botànics i històrics. Aquesta activitat vol sortir de la ciutat orgullosa, pels carrers antics, la seva catedral i les portes de la muralla, perquè volem caminar per aquesta anella verda i descobrir els espais, la història en el paisatge, les fonts, el castell de St. Miquel. Es tracta d’una excursió llarga i físicament forta, però cal conèixer la Girona verda i rural.

Si sou un grup familiar amb nens, o busqueu una activitat més curta i sense gaire desnivell, es pot planificar sense problemes. Per què en el fons, volem veure i conèixer la Girona verda.

 

Perquè #SomAventura

Perquè #SomNatura

Perquè #SomRefugi

 

Potser us pot interessar el curs: Iniciació al Senderisme

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.


ITINERARI

Distància total d’uns 15 quilòmetres.

Desnivell acumulat aproximat de 900 m.

 


OBJECTIUS I CONTINGUTS
 • Descoberta de la Girona i l’anella verd
 • Descoberta de la vall de St. Daniel
 • Les Muralles
 • El Castell
 • Cases de pagès

 


DESTINATARIS

Per a totes les persones i sense discriminació d’edat.

En el cas de patologia important per a realitzar activitats físiques, primer parleu amb el vostre metge i en tot cas informeu-ne al guia.

 


TEMPORITZACIÓ

La visita de la població es pot fer entre 5 i 6 h (aproximadament). Però amb nens es pot fer més curta i suau.

 


LOGÍSTICA
 • Calçat esportiu còmodeGirona fora de les muralles
 • Roba esportiva còmoda
 • Folre polar
 • Guants
 • Paravent i impermeable
 • Ulleres solars
 • Crema solar
 • Gorra d’abric/solar
 • Petita farmaciola personal i medicació (si s’està en tractament)
 • Aigua i menjar

 


PREUS

L’activitat inclou:

Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents, organització i gestió tècnica de grups, educador/a del medi ambient.

 

No inclou:

Altres opcions no descrites com el transport, lloguer de material, àpats, pernoctacions.

 

Preus:

PREUS PER A MAJORS DE 12 ANYS

1 adult (80 €/persona)

2 adults (40 €/persona)

3 adults (30 €/persona)

4 adults (25 €/persona)

+4 adults (20 €/persona)


– R E S E R V A –


 

CONDICIONS DSEGURETAT

És important que l’equipament personal sigui l’adequat per a l’exercici físic. Perquè anar vestit amb equipament inadequat, posa en risc la salut del participant i la marxa correcte del conjunt de l’activitat.

Des de ®El Refugi promovem l’exercici físic i constructiu, així i tot, cal tenir present que tots els projectes s’elaboren en espais assilvestrats i a l’entorn natural, per la qual cosa exercitem de manera saludable el nostre cos. Així ha de ser. Per tant, de manera coherent, entenem que tots i totes les participants poden realitzar exercici físic. En cas de no ser així, o davant de dubtes, cal informar-se i posar en coneixement al metge de confiança sobre la pràctica d’esports o exercici físic a l’entorn natural i seguir, sempre, les seves recomanacions.

En el cas que els/les participants tinguin patologies que puguin afectar a la salut i l’exercici físic, sobretot cardiopaties, postoperatoris, patologies respiratòries o de mobilitat, cal comunicar-ho amb antelació al dia de l’activitat i haver-ho consultat al metge. Entenem que volem fer un exercici físic saludable i constructiu. Per aquest motiu, són qüestions molt importants d’atendre.

En el cas de no haver-se notificat, ®El Refugi no es pot fer responsable del desenvolupament correcte de l’activitat, per la qual cosa es podrà suspendre per a aquelles persones l’activitat.

A criteri del/la guia podrà no dur a terme l’activitat, perquè per motius de seguretat, així com condicions meteorològiques adverses al dia de l’activitat ho requereixin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *