LA BRAMA DEL CÉRVOL. ELS GRANS MAMÍFERS DEL BOSC.

DESCRIPCIÓ

 

CÉRVOL, EL REFUGI ESCOLA DE NATURA, GUIES DE MUNTANYA

La brama del cérvol és un dels grans espectacles del bosc. Aquests grans herbívors dominen aquests boscos sense estrés, sense depredadors. Però quins són els veritables protagonistes d’aquests espais?

 

 

 


ITINERARI

Sortida interpretativa d’uns 7 quilòmetres (aproximadament). Desnivell aproximat de 90 m.


OBJECTIUS I CONTINGUTS

 • Descoberta dels boscos i la seva biodiversistat
 • Impactes antròpics sobre el paisatge i la fauna
 • Hàbitats, alimentació, reproducció, biologia, comportaments del cérvol
 • Hàbitats, alimentació, reproducció, biologia, comportaments del llop ibèric

DESTINATARIS

Destinat a totes les persones sense discriminació d’edat.

En cas de patologia important per a les activitats físiques, parleu amb el metge abans i en tot cas informeu-ne al guia.

 


TEMPORITZACIÓ

Sortida interpretativa d’unes 4 hores.


LOGÍSTICA

 • Calçat esportiu còmode.
 • Roba esportiva còmoda.
 • Paravent i impermeable. 
 • Ulleres solars.
 • Crema solar.
 • Gorra d’abric/solar.
 • Medicació (si s’està en tractament). Petita farmaciola personal.
 • Esmorzar i aigua.

IMPORT

L’activitat inclou:

Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents, organització i gestió tècnica de grups, educador/a del medi ambient. 

 

No inclou:

Altres opcions no descrites com el transport, lloguer de material, àpats, pernoctacions.

 

1 adult (60 €)

2 adults (30 €)

3 adults (20 €)

+3 adults (15 €)

IVA INCLÒS


M’HI APUNTO


 

CONDICIONS DSEGURETAT

És important que l’equipament personal sigui l’adequat per a l’exercici físic. Anar vestit amb equipament inadequat, posa en risc la salut del participant i la marxa correcte del conjunt de l’activitat.

Des de ®El Refugi promovem l’exercici físic constructiu, així i tot, cal tenir present que tots els projectes s’elaboren en espais assilvestrats i a l’entorn natural, per la qual cosa exercitem de manera saludable el nostre cos. Així ha de ser. Per tant, de manera coherent, entenem que tots i totes les participants poden realitzar exercici físic. De no ser així, o davant de dubtes, cal informar-se i posar en coneixement al metge de confiança sobre la pràctica d’esports o exercici físic a l’entorn natural i seguir, sempre, les seves recomanacions.

En el cas que els/les participants tinguin patologies que puguin afectar a la salut i l’exercici físic, sobretot cardiopaties, postoperatoris, patologies respiratòries o de mobilitat, cal comunicar-ho amb antelació al dia de l’activitat i haver-ho consultat al metge. Entenem que volem fer un exercici físic saludable i constructiu. Per aquest motiu, són qüestions molt importants d’atendre.

En el cas de no haver-se notificat, ®El Refugi no es pot fer responsable del desenvolupament correcte de l’activitat, per la qual cosa es podrà suspendre per a aquelles persones l’activitat.

A criteri del/la guia podrà no dur a terme l’activitat, per qüestions de seguretat, així com condicions meteorològiques adverses al dia de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *