COMUNICACIÓ I PUBLICITAT

 

aquest és l’espai per a les comunicacions, per posar-nos al dia sobre els temes que ens preocupen. I és que al medi natural, a dins el bosc, en el lloc més amagat i difícil d’imaginar de la seva existència, són d’influència les decisions que prenem. Les polítiques, l’economia, la salut del medi natural, tot està connectat en aquest món orgullós sobre el ciment, el qual batega amb gran intensitat per sobreviure.

Ens podeu seguir a les xarxes socials TWITTER, INSTAGRAM , FACEBOOK, YOUTUBE o al nostre BLOG

 

 

Si ens voleu fer una proposta de publicitat, la llegirem:

elrefugi.comunicacio@gmail.com

Moltes gràcies.

 

L’equip de El Refugi Escola de Natura i Muntanya ha participat en les tasques d’educació ambiental del projecte Life Taxus, el qual va recuperar algunes teixedes –Taxus Baccata – de Catalunya.

Els jocs, les activitats preparades per als centres escolars, estan pensades per a Cicles infantil, Inicial, Mitjà, Superior, Eso i Batx. Podeu demanar-les gratuïtament al Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Us convidem que amb els vostres dispositius mòbils o tauletes, us descarregueu gratuïtament el joc per conèixer el teix, les teixedes i la flora molt diferent d’aquest recorregut de Les Preses. Us demanem que sigueu responsables amb el medi natural, les pastures i les persones que viuen a la zona. Aquest és l’enllaç. Que ho passeu bé. Si necessiteu dinamitzar l’activitat podeu demanar-nos un guia. Tot serà més enriquidor. Segur. Eduloc Taxus.

 


TAMBÉ PARLEN DE NOSALTRES

https://www.youtube.com/watch?v=urNJsXRXaPk&list=PLjQjAD5q4uK6S6kDokFNLVJwFfHDTNgYj Teixedes educació ambiental