TERRES DE CABRERA, ELS LLINDARS DE LA TERRA

 

DESCRIPCIÓ

Terres de Cabrera

El paisatge es converteix en un gran espectacle. Són les Terres de Cabrera. Els llindars de la Terra. Allà on el món acaba i on comença. Són les terres de Cabrera. Els grans cingles, prats amples i verds, rouredes majestuoses, territori de bandolers, de soldats i els grans camins que forcen la història d’un país sacsejat per la pobresa, el feudalisme, la pesta i la religió severa.

Ras i curt aquests són els llindars de la Terra, allà on tot acaba i cau al fons de tot fins a perdre’s.

Aquesta és la història d’un camí reial que va unir tot un país. Gent amb esperança de vendre, de comprar, amb ganes de canviar de vida o deixar vides enrere, amb objectiu de millorar la seva situació o simplement de conèixer nous mons. Persones que coneixien el territori proper amb el mateix afany dels viatges transoceànics. En el fons gent amb esperança.

Són les Terres de Cabrera.

 

Potser us pot interessar el curs: Iniciació al Senderisme

 

Potser us pot interessar altres excursions similars CLIQUEU AQUÍ

 

*Totes les nostres activitats estan subjectes a la normativa de titulacions sobre guiatges professionals.


ITINERARI

Distància total d’uns 15 quilòmetres.

Desnivell aproximat de 400 m.

 


OBJECTIUS I CONTINGUTS
 • Descoberta del camí reial
 • Identificar la flora i fauna dels camins a Cabrera
 • Gestió i explotació del paisatge
 • El Santuari de Cabrera

 


DESTINATARIS

Per a totes les persones i sense discriminació d’edat.

En el cas de patologia important per a realitzar activitats físiques, primer parleu amb el vostre metge i en tot cas informeu-ne al guia.

 


TEMPORITZACIÓ

La visita de la població es pot fer entre 6 i 7 h (aproximadament).


LOGÍSTICA

Terres de Cabrera

 • Calçat esportiu còmode
 • Roba esportiva còmoda
 • Folre polar
 • Guants
 • Paravent i impermeable
 • Ulleres solars
 • Crema solar
 • Gorra d’abric/solar
 • Petita farmaciola personal i medicació (si s’està en tractament)
 • Aigua i menjar

 


PREUS

L’activitat inclou:

Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents, organització i gestió tècnica de grups, educador/a del medi ambient.

 

No inclou:

Altres opcions no descrites com el transport, lloguer de material, àpats, pernoctacions.

 

1 adult (90 €/persona)

2 adults (70 €/persona)

+2 adults (50 €/persona)

IVA INCLÒS


M’HI APUNTO


 

CONDICIONS DSEGURETAT

És important que l’equipament personal sigui l’adequat per a l’exercici físic. Anar vestit amb equipament inadequat, posa en risc la salut del participant i la marxa correcte del conjunt de l’activitat.

Des de ®El Refugi promovem l’exercici físic constructiu, així i tot, cal tenir present que tots els projectes s’elaboren en espais assilvestrats i a l’entorn natural, per la qual cosa exercitem de manera saludable el nostre cos. Així ha de ser. Per tant, de manera coherent, entenem que tots i totes les participants poden realitzar exercici físic. De no ser així, o davant de dubtes, cal informar-se i posar en coneixement al metge de confiança sobre la pràctica d’esports o exercici físic a l’entorn natural i seguir, sempre, les seves recomanacions.

En el cas que els/les participants tinguin patologies que puguin afectar a la salut i l’exercici físic, sobretot cardiopaties, postoperatoris, patologies respiratòries o de mobilitat, cal comunicar-ho amb antelació al dia de l’activitat i haver-ho consultat al metge. Entenem que volem fer un exercici físic saludable i constructiu. Per aquest motiu, són qüestions molt importants d’atendre.

En el cas de no haver-se notificat, ®El Refugi no es pot fer responsable del desenvolupament correcte de l’activitat, per la qual cosa es podrà suspendre per a aquelles persones l’activitat.

A criteri del/la guia podrà no dur a terme l’activitat, per qüestions de seguretat, així com condicions meteorològiques adverses al dia de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *