EXCURSIONS I TALLERS AMB RAQUETES DE NEU


Les raquetes de neu tenen la seva història i evolució. S'han utilitzat per a realitzar els desplaçaments d'una forma fàcil, segura i pràctica.


Són una forma sostenible de transport. Aquest no és només un curs de raquetes de neu. És molt més. Volem aprofitar les raquetes i l'entorn tranquil per aprendre interpretar el terreny, la neu, evitar zones de risc d'allau, etc... Les raquetes són una forma divertida de progressar i passar el dia.

ASSEGURA’T L’HIVERN


És un curs pràctic que es realitza en una excursió fàcil i apta per a tothom. Està destinat a persones que volen ampliar coneixements sobre material de seguretat i intervenció en rescats en paisatge hivernal i identificació d’allaus. Ideal per a grups de muntanya, d’esplai, escoltes, famílies, pares/mares i, sobretot, per refrescar tècnica i tàctica a l’inici de temporada d’hivern de l’ús d’arva i rescat de víctimes en allaus.

ASSEGURA’T L’ESTIU


cartografia i orientació bàsica, material, tècniques senzilles i molt segures d’encordaments per a passos de risc, tècnica de ràpel, farmaciola, assegurances de muntanya, què hem de portar a la motxilla i també intentarem respondre els dubtes que tingueu. L’objectiu és donar eines perquè els/les participants/tes puguin desenvolupar-se de forma autònoma i segura.

CARTOGRAFIA I ORIENTACIÓ


Hem planificat un curs actiu, dinàmic i fora d’aula. Són dues excursions en llocs diferents, entorns tranquils i molt bonics, per treballar els continguts.

.

En els continguts es treballarà els concepts de cartografia i orientació: el mapa, brúixola, altímetre, curvímetre, GPS, càlculs (triangulació, UTM), orientació estimada i precisa… ep! i també farem jocs. preparats amb l’objectiu deÉs un curs que es pot completar amb el d’orientació i posa en pràctica la lectura i interpretació de mapes...

L’activitat física evita malalties.
Regula el pes i produeix hormones del benestar.
Reforça el sistema respiratori, cardiovascular i l’immunitari.
El_Refugi_Escola_de_Natura_i_Muntanya.html
Qui_Som.html
Fotos_i_Videos.html
Activitats_outdoor.html
Comunicacio.html
Enllacos.html
https://twitter.com/ElRefugiEscola
https://plus.google.com/+ElRefugiEconama/posts
https://www.facebook.com/ElRefugi
https://www.youtube.com/user/ELREFUGIECONAMA/videos
http://instagram.com/elrefugi/
https://www.scribd.com/ELREFUGI
ACTIVA’T
MOU-TE
VIU
Agenda.html
                    elrefugi@elrefugi.org


                     654 44 92 21

                       

              comunicacio@elrefugi.org
Fitxa Inscripció


Ficha Inscripción

mailto:elrefugi@elrefugi.org?subject=asunto%20del%20mensaje
mailto:elrefugi@elrefugi.org?subject=asunto%20del%20mensaje
mailto:comunicacio@elrefugi.org?subject=asunto%20del%20mensaje

LES RAQUETES

I EL TRESOR GLAÇAT


Taller per a nens i nenes. Descoberta de les raquetes de neu, els boscos de neu, la neu i les cases de gel.

L’objectiu principal és promoure noves modalitats esportives, activitat física saludable i el coneixement dels espais naturals. Amb la suma d’aquestes dues grans doctrines – Activitat Física i Educació Ambiental – contribuïm directament a potenciar la bona salut dels nois i noies i reforçar bons hàbits. Informe de la OMS (Organització Mundial de la Salut) sobre com reduir els riscos en les malalties no transmissibles i promoure una vida sana.

ESCOLA_DE_NATURA.html
EXCURSIONS_MUNTANYISME.html